Trasee

Traseele alese de noi nu vor perturba echilibrul naturii înconjurătoare și noi împreună cu dumneavoastră dorim să menținem acest echilibru prin respectarea cadrului potecilor prestabilite. Majoritatea dintre noi știm să lăsăm pădurea așa cum am găsit-o; dacă iubim, respectăm și petrecem timpul în aer liber, e datoria noastră să o păstrăm pură și chiar să o lăsăm mai curată.

Potecile de MTB sunt bine menținute și marcate corespunzător, fiind pe măsura aproape oricărui nivel de abilitate. Dacă nu vă sperie gândul de a vă băga prin nămol, atunci ne puteți vizita și spre sfârșitul toamnei sau la începutul primăverii, trebuie numai să aveți grijă să vă echipați adecvat temperaturilor mai scăzute.

Intersecția MountainSport cu Transfăgărășanul este la numai 18km! Fie că ai mai parcurs sau ai acest drum pe lista de dorințe, noi te ajutăm să ajungi pe cea mai spectaculoasă șosea din România, între cele mai înalte vârfuri ale noastre, Moldoveanu și Negoiu. Transfăgărășanul a fost recomandat într-un segment al show-ului britanic ”Top Gear”, în primul episod al sezonului 14 (Noiembrie 2009). Gazda Jeremy Clarkson a declarat că Transfăgărășanul este ’’cel mai frumos drum din lume’’, un titlu dat de prezentatori în trecut trecătoarei Stelvio din Italia. În drum spre lacul Bâlea, nu ai cum să nu te oprești și la binecunoscuta cascadă Bâlea!

Vârful Negoiu este cel mai apropiat de centrul MountainSport, la 17.6 km. Cu o altitudine de 2.535 metri, Negoiu este al doilea ca înălțime din România, fiind întrecut de Vârful Moldoveanu, altitudine 2.544 de metri.