Mountain biking

Vă oferim posibilitatea închirierii de biciclete profesionale Scott hardtail și full suspension, căști de protecție, iar pentru grupurile de maxim 10 persoane, oportunitatea de a fi însoțiți de unul dintre experții noștri. În funcție de disponibilitatea dumneavoastră și de nivelul de condiție fizică, închirierea de echipament poate fi efectuată pentru câteva ore, o zi sau un întreg weekend.

Ce tip de bicicletă să alegi din gama noastră? Depinde de gradul de dificultate a terenului pe care îl vei parcurge. Tipul de suspensie și diametrul roții sunt două caracteristici cheie care determină ce tip de teren va fi capabilă bicicleta să parcurgă în mod optim.

Bicicletele de tip Hardtail au furca de suspensie în față, aceasta ajută la absorbția impactului pe roata din față, spatele bicicletei ne având suspensie, de aici venind și denumirea de hardtail. Acestea au mai puține elemente mobile, deci necesită mai puțină întreținere. Cicliștii cross-country preferă biletele hardtail deoarece acestea permit un transfer mai direct de putere dintre pedală și roata din spate. Acestea sunt potrivite pentru toate terenurile montane.

Bicicletele full-suspension au capacitatea de a absorbi șocurile atât în furcă cât și pe roata din spate. Acest lucru reduce drastic impactul asupra sportivului, făcând tura mai plăcută și mai confortabilă pe teren accidentat. Aceste biciclete au și opțiunea de a li se bloca suspensia, oferind un transfer mai eficient de energie la urcare.

BICICLETE DE INCHIRIAT

Închiriere bicicletă hardtail + cască de protecție

Durată Tarif
2 ore 65 lei
1 zi (9:00 – 17:00) 110 lei
1 week-end (de vineri ora 9:00 până luni ora 9:00) 270 lei

*12 lei pentru fiecare oră suplimentară

Închiriere bicicletă full - suspension + cască de protecție

Durată Tarif
2 ore 85 lei
1 zi (9:00 – 17:00) 135 lei
1 week-end (de vineri ora 9:00 până luni ora 9:00) 335 lei

*12 lei pentru fiecare oră suplimentară

Însoțitor (pentru grup de maxim 10 persoane)

Durată Tarif
2 ore 180 lei
1 zi (9:00 – 17:00) 400 lei
1 weekend 1.000 lei