Despre noi

Vă invităm să întâmpinați natura din plin și să vă deconectați de la cotidian prin adrenalină și aer proaspăt de munte! Dacă nu vă temeți de efort fizic și doriți să vă testați limitele într-un cadru montan de excepție, atunci ați ajuns în locul potrivit!

Ne mândrim cu profesionalismul și dedicarea de care dăm dovadă în a oferi o experiență de neuitat, la poalele Munților Făgăraș.

Aventura în natură îți va testa setea de natură și te va convinge că aici te simți cel mai bine, în largul tău, când ești înconjurat de copaci, pietre, rădăcini și pârâiașe. Traseele noastre montane sunt create în așa fel încât să satisfacă nivelul de experiență atât al profesioniștilor cât și a grupurilor de teambuilding și a familiilor.

Dă-ți un refresh bine meritat! Uită de stresul și aglomerația vieții de zi cu zi și vino să te urci pe bicicletă. Te vei bucura de o independență nou dobândită și de farmecul munților Făgăraș.

Experiențe perfecte pentru cicliști de toate vârstele și ambele sexe, în căutare de ture impresionante, care combină nu numai distanță ci și urcare. Cicliștii de oraș sau ocazionali își vor descoperi o nouă pasiune, aceea de mountain biking!

Recomandăm ca grupurile să fie restrânse, de maxim 10 persoane, atunci când doriți un însoțitor, astfel atenția acestuia va fi împărțită în mod egal către fiecare în parte, pentru o tură în perfectă siguranță. Însoțitorii noștri sunt aici să vă ghideze, să vă dea sfaturi și mai ales, să vă facă mini-vacanța sau teambuildingul o experiență sigură, lipsită de griji și mai ales extraordinară! Din experiența noastră personală, îți putem spune că o aventură de mountain biking te va schimba în mai bine, atât fizic cât și mental. Vă apreciem decizia de a vă pregăti pentru o asemenea provocare!

Împărtășim cu voi entuziasmul pentru sport și activități în aer liber! Nu încape vorbă că suntem o echipă de profesioniști calificați, suntem sportivi excelenți și cunoaștem munții în detaliu.

Fie că vă îmbarcați într-o aventură epică spre Negoiu sau Transfăgărășan sau alegeți trasee mai scurte și mai puțin abrupte prin împrejurimile Centrului MountainSport, o condiție fizică corespunzătoare este necesară pentru o experiență pozitivă. Desigur, condiția fizică nu este folositoare numai pentru turele cu bicicleta, aceasta are un impact pozitiv asupra întregii vieți. Este important să înțelegem că o condiție fizică bună nu se obține numai la sală! Atât de multe activități care contribuie la bunăstarea unui corp sănătos se pot face și de acasă precum întinderile, cardio sau antrenamentul de rezistență. Efortul pe care îl depui pentru corpul tău îți va aduce beneficii nebănuite, fie că te antrenezi pentru o tură cu bicicleta sau dorești să ai mai multa energie în viața de zi cu zi.