Evenimente

MTB CAMPS:

Organizam MTB camps pentru copii incepatori, copii avansati, juniori, amatori, avansati bineinteles si pentru domnisoare si doamne.

Vom pune accentul pe bazele mountain biking-ului și vom trece apoi la manevre mai avansate pe parcursul weekendului. Grupurile vor fi împărțite în funcție de experiența fiecăruia dintre participanți, pentru a vă putea concentra și a vă putea maximiza timpul pe traseu. Vă veți învinge temerile cu ajutorul tehnicilor predate de antrenorii noștri și vă veți consolida prietenia dintre colegii sau prietenii voștri în timp ce aplicați pe traseu noile tehnici învățate.

Weekendul petrecut la noi te va învăța acele abilități de care ai nevoie să îți atingi potențialul de la teren pentru începători până la cel pentru avansați. Începând de la elementele de bază precum echilibrul adecvat, control, și abordare, continuând cu săriturile peste obstacole, cățărat și ajungând la ridicarea roților de pe pământ, vei pleca de la tabăra noastră simțindu-te ca un adevărat erou pe două roți!

SKI TOURING CAMPS:

Întreabă-ne despre una dintre aceste ture sau pur și simplu, oferă-ne ingredientele traseului tău ideal și noi vom pregăti cu plăcere un itinerar personalizat. Câteva idei de considerat:
• doriți să schiați în apropierea vârfurilor cunoscute sau preferați un tur mai retras, unde nu vor fi alți oameni?
• preferați cele mai bune condiții de schi posibile sau ați vrea să ajungeți în vârful muntelui?
• care este nivelul de fitness, experiență și categoria de vârstă a grupului tău?

Frumusețea turelor personalizate stă în flexibilitatea acestora. Putem face ajustări pe parcurs, chiar și când suntem deja pe munte.

Elementele cheie al taberei noastre de ski touring sunt siguranța, distracția și know-how-ul necesar în cadrul montan ales. Ghizii noștri calificați vă vor învăța cum să vă comportați în cazul unei avalanșe, totul despre plănuirea turelor și comportamentul adecvat pe munte.

Repere Ski Camp:
• siguranța pe zăpadă și în caz de avalanșa
• evaluarea terenului
• comportamentul și crearea unei cărări la urcare și coborâre
• recunoașterea semnelor de pericol
Cerințe: condiție fizică bună, experiență pe schiuri